Nová krv, výbava a plány – Jesenné Novinky z Traildeeru

Ahojte Bajkerky a Bajkeri,

po dlhšom čase tu máme novinky z našej dielne. Ako ste si asi všimli zobrali sme si time-out, aby sme vymysleli či a ako ďalej. Trocha ma hnevá koleno, takže nemôžem jazdiť tak intenzívne ako predtým, a nemám už až toľko času a energie sa venovať príprave výletov. Preto sa teším, že sme spoločne s našimi delegátmi našli spôsob ako môžeme pokračovať a verím, že ešte o úroveň lepšie ako v minulosti.

Týmto by som rád privítal Miša a Jančiho z Turiec Trails, ktorí doteraz fungovali v úlohe delegátov a sprievodcov na našich výletoch, a začnú mi pomáhať aj s vedením samotného projektu, čo do prípravy a exekúcie výletov, tak aj s marketingom, partnerstvami, eventami atď. Verím, že to prinesie úrodu v podobe nových bajkových zážitkov pre nás všetkých.

Chalani sú obaja na trailoch doslova doma (na tých Martinských), majú čo to odjazdené aj v zahraničí, a hlavne radi sprevádzajú a spoznávajú nové miesta podobne ako ja. Ešte krátky shoutout smerom k ich projektu Turiec Trails. Možno už poniektorí viete, že cieľom tohto projektu je zlegalizovať jazdenie na Martinskej strane Martinských Holí. Zato im patrí veľká vďaka a palec hore, keďže to špeciálne u nás nie je vôbec jednoduché a stojí to kopec času, energie a často aj nervov. Verím, že to nakoniec výjde a budeme aj na v okolí Martina čoskoro vidieť oficiálne cyklo traily. Ak ich viete akokoľvek podporiť, tak budú určite vďační.

Ale späť k Traildeeru. Jednu vychytávku čo chalani so sebou okrem seba samých prinášajú je 9 miestna dodávka a parádny, novučičký a hlavne super pevný trailer na bajky. Takže odteraz sa môžete tešiť na luxusný transport na bajkovačky či možnosť shuttlingu ako súčasť výletov, z čoho mám nesmiernu radosť a verím, že mnohí z vás ešte viac ako ja. Chalanov do detailu, ako aj bližšie info k dodávke a vozíku predstavíme čoskoro.

No a nakoniec asi to najdôležitejšie a to sú výlety. Pre zvyšok tohto roka sme sa rozhodli oficiálne žiadne výlety neorganizovať a namiesto toho sa plne sústrediť na prípravu budúcej sezóny. Možno sa súkromne nejaký ten výlet na Malagu, či Kanárske objaví, ale to bez záštity Traildeeru ako cestovky. Janči napríklad budúci týždeň vyráža do Finale, tak ak by sa niekto chcel pridať sa mu ozvite. V každom prípade máme vymyslených viacero zaujímavých výletov a eventov, o ktorých budeme postupne informovať ako ich budeme pripravovať. Máte sa načo tešiť.

A ako obvykle verím, že sa čoskoro vidíme na trailoch. Majte sa

P.S. Vzhľadom na počasie (nekonečné množstvo vody, blata a listov všade momentálne) sme sa rozhodli Zatváračku sezóny na tento rok zrušiť. Nejaký pojazd však určite spáchame, ale o tom potom.

close

Get 10%

off for your 1st trip 🎁

+ Newest Trips, Photo Reports and Last Minute Deals!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

en_USEN